We hebben 48 gasten en geen leden online

Unieke bezoekers

3497618
Vandaag
Gisteren
Deze week
-
Deze maand
Vorige maand
Totaal vanaf maart 2013
670
1705
3932
845626
27754
59829
3497618

Uw IP: 35.175.180.108
13-11-2019 11:47

Aan de schandpaal: Wijnvoordeel

Sommige wijnverkopers kennen geen grenzen om wijnconsumenten over de streep te trekken. Recent voorbeeld: Wijnvoordeel. Daar aanbidden ze hun eigen aanbiedingen geregeld met: ‘sodeknetter wat voordelig’. Een ervaring van vandaag geeft ons  aanleiding op daarop te antwoorden: sodemieter op met die ongezonde verkooptrucs. Wat wil het geval? Deze morgen vonden wij in onze mailbox de volgende tekst van Henriët van de klantenservice:  

 

Van:Rene en Henriet [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.';document.getElementById('cloakc66f6a1e5a9f08386cc7a6dee17091d2').innerHTML += ''+addy_textc66f6a1e5a9f08386cc7a6dee17091d2+'<\/a>'; ]
Verzonden: woensdag 17 december 2014 11:09
Aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwerp: RE: 20,- kortingscode

 

Beste wijnliefhebber,

Hartelijk dank voor uw e-mail. Omdat deze wijn nagenoeg is uitverkocht, staat deze wijn niet meer voor de aanbiedingsprijs op onze website. Aangezien er nog maar een klein aantal doosjes beschikbaar zijn, heb ik voor u een kortingscode aangemaakt ter waarde van 20 euro. Met deze code kunt u uw favoriete Sequoia Mountain - Ruby Cabernet 2013 of een andere wijn uit onze webshop bestellen, zodat u deze nog voor de kerst in huis heeft!

Uw persoonlijke code: SAV954

Deze code is alleen in te wisselen op alle wijnen (koffie, delicatessen en wijncadeaus uitgezonderd), is geldig vanaf een bestelling ter waarde van 20,- en zal tot en met vrijdag actief blijven.

Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Fijne feestdagen & veel wijnplezier,

Henriët Brinkman
Klantenservice wijnvoordeel.nl


Van:Wijnvoordeel Klantenservice
Verzonden: woensdag 17 december 2014 10:47
Aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderwerp: FW: 20,- kortingscode

Hé schat,

Ik heb de voorraad even gecheckt, maar deze is helaas bijna op. Zou je voor mij een kortingscode van 20,- willen aanmaken voor meneer Savels, zodat hij deze wijn toch voor de actieprijs kan bestellen? Dankje!

René


Van:A.L.L. Savels
Verzonden: woensdag 17 december 2014 10:19
Aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderwerp: Wijn niet meer voor aanbiedingsprijs?

Beste René en Henriët,

Ik vind het zeer jammer dat de Sequoia Mountain ruby cabarnet niet meer voor de actieprijs te verkrijgen is. Ik ben al sinds jaar en dag een trouwe klant bij wijnvoordeel.nl en dit is één van mijn persoonlijke favorieten. Kunt u hier voor mij iets in betekenen?

Hartelijke groet,
André Savels

 

Wij vragen ons het volgende af:

  • Waarom ontvangen wij zogenaamd op aanvraag een e-mail over wijn die we nooit hebben besteld?
  • Staat het hele adressenbestand van Wijnvoordeel misschien opeens op de fantasienaam Savels?
  • Geloven ze daar nou werkelijk dat wij in die fake-mails trappen die zogenaamd over en weer zijn gewisseld?
  • Waar haalt die stuntclub de grove brutaliteit vandaan ons met deze onfatsoenlijke truc te benaderen?

Ongetwijfeld zullen wij niet de enigen zijn die ze daar in Gorredijk op deze doorzichtige manier van hun voorraad zouden moeten afhelpen. Dat noemen ze slimme ‘marketing’. Maar daarbij is deze keer wel een grens overschreden.

 

Wie ook z’n  trucmail heeft ontvangen: dien een klacht in bij de Reclamecodecommissie, die doorgaans niet uit eigen beweging in actie komt, maar wel als daar iets wordt voorgelegd dat niet door de beugel kan. Wij zetten Wijnvoordeel voor deze onfrisse reclamestreek aan de schandpaal. We hebben direct ons ongenoegen per e-mail kenbaar gemaakt. Daar zijn ze bij de klantenservice blijkbaar van geschrokken. Want niet lang daarna werd ons digitaal bericht dat bij 'vergissing' het hele adressenbestand de mail had ontvangen die maar voor één man bestemd zou zijn geweest. Excuses gekoppeld aan deze 'goedmaker': Als we deze nooit bestelde wijn toch voor kerst toch in huis zouden willen hebben, zou die korting van 2 tientjes op de zending ook voor ons gelden. En dus ook voor het hele adressenbestand. Voelt u waar ze heen willen?